Inovare

Departamentul de Cercetare și Inovație – URBIO TEQ

Soluțiile profesionale unice URBIO au fost dezvoltate prin Departamentul de Cercetare și Inovație – URBIO TEQ, un departament UNIC conceput în cadrul grupului URBIO cu viziunea de a desfășura activități de cercetare aplicativ, inovare și dezvoltare tehnologică la nivel de software și hardware cu aplicabilitate în domeniul Smart City și cu scopul de a dezvolta și integra soluții semnificative Smart City.

URBIO TEQ a fost parte din procesul de trei ani de cercetare bazată pe metodologie sistemică, ce stă la baza soluțiilor avansate URBIO. Acest proces este o garanție fermă pentru rezultatele complexe pe care le livrăm.

Metodologie sistemică. Experți. Rezultate.

Control deplin

Datorită sistemului digital unic dezvoltat cu deschidere spre inteligență artificială, activitatea și rezultatele sunt predictibile și controlabile.

Urbio TEQ

Departament de cercetare și dezvoltare ce integrează o metodologie de cercetare sistemică unică pe baza căreia se susține dezvoltarea constantă.

Servicii integrate

De la zero la rezultat final, fiecare proiect este susținut printr-o infrastructură avansată unică, în permanență dezvoltare.

Echipă pluridisciplinară

Specialiștii noștri sunt conectați cu standardele de performanță internațională și împreună formează o echipă completă pluridisciplinară.

Urbio TEQ se dezvoltă continuu.
Hai în echipa noastră!

Urbio integrează o cultură organizațională a succesului și susține fiecare membru al echipei să se dezvolte și să își atingă potențialul maxim. Profesioniștii Urbio au pregătire multidisciplinară și sunt conectați cu standardele internaționale cele mai înalte ale momentului. Micro-culturile de coaching, sharing și feedback ne susțin să acționăm echilibrat spre rezultat și performanță.

O nouă lume se dezvoltă. Suntem onorați să contribuim.