Sistem de control – KAMSENS

Senzor multifuncțional Kamsens colectează informații din mediu, procesează și analizează specific datele cu privire la condițiile meteo sau trafic și le trimite în platforma de telegestiune NEOS. De aici, se transmit alertele necesare ajustării luminii conform condițiilor specifice.

Aparatele de iluminat sunt capabile prin intermediul senzorului multifuncțional Kamsens să ajusteze temperatura de culoare de la un alb neutru – natural la alb – gălbui, pentru a reduce semnificativ lipsa de vizibilitate în condiții de ceață intensă pentru traficul rutier și să schimbe nivelul de iluminat în funcție de trafic.

Această setare poate fi realizată automat sau manual și oferă un beneficiu de necontestat pentru participanții la traficul rutier și astfel, pentru întreaga comunitate prin faptul că se susține siguranța și condițiile optime pentru circulația rutieră.

Detalii tehnice

Senzorii integrați sunt corelați cu platforma de telegestiune NEOS pentru a asigura control, monitorizare și eficientizare completă pentru programul de funcționare a iluminatului în funcție de prezența traficului auto și pietonal sau condiții meteorologice în mod automat după programe prestabilite sau manual în funcție de necesitate.

Intensitatea și culoarea luminii sunt programate să se schimbe automat pentru a spori vizibilitatea.