Studiu de caz: Tel Aviv Smart City – Securitate și situații de urgență

Centrul Municipal de Control al Securității

Cu aproximativ 600 de camere de securitate amplasate în tot orașul care transmit în direct, Centrul Municipal de Control al Securității este capabil să monitorizeze activitățile neobișnuite, cum ar fi furturile și daunele, în orice moment. Centrul de control primește, de asemenea, informații despre raportarea rezidenților către centrul de apel municipal și aplicația mobilă, iar împreună cu camerele, municipalitatea este capabilă să răspundă la apeluri eficient și să trimită rapid personalul potrivit.

Patrula de securitate municipală

Sela, forța municipală de patrulare de securitate însărcinată să se asigure că orașul este în siguranță pentru locuitorii săi, proprietarii de afaceri și vizitatorii săi. Patrula operează 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână în parteneriat cu poliția israeliană, inspectorii municipali și centrul de control bazat pe camere. Patrula lucrează împreună cu centrul de apeluri municipal și aplicația mobilă.

Camere de securitate și butoane de panică

Peste 1000 de instituții de învățământ din oraș au acum un „buton de panică” și o aplicație pe care le pot folosi pentru a trimite informații cheie atunci când o grădiniță sau o școală are probleme. Tel Aviv-Yafo este primul oraș din Israel care a folosit tehnologii de comandă și control atât pentru momente de urgență, cât și pentru rutină, un alt pas în integrarea tehnologiei din ce în ce mai avansate în viața urbană și pentru a face orașul mai inteligent.