Gestionarea și monitorizarea de la distanță a infrastructurii de iluminat la nivelul întregului oraș

Software-ul de gestionare a activelor de iluminat vă oferă vizibilitate deplină asupra infrastructurii de iluminat. Detectarea automată a defecțiunilor avertizează asupra problemelor pentru un răspuns rapid și timp de nefuncționare minim. Datele pot fi folosite pentru a lua decizii informate și pentru a optimiza performanța luminii. Este posibilă gestionarea fluxurilor de lucru legate de iluminare dintr-o aplicație intuitivă și vizualizarea datelor dintr-un tablou de bord centralizat.

Sistemul oferă oportunități de îmbunătățire a operațiunilor și de reducere a costurilor cu rapoarte ușor de generat, vizualizări de date și analize care arată cum funcționează iluminatul orașului.

Se pot gestiona fluxurile de lucru și trimite solicitări precise de lucru către echipele de întreținere de pe teren, utiliza datele pentru a estima când corpurile de iluminat se apropie de sfârșitul duratei de viață și programa întreținerea sau înlocuirea proactivă.

Cu roluri de utilizator dedicate și fluxuri de date complet criptate, software-ul îndeplinește cele mai înalte standarde de securitate. Actualizările regulate ale software-ului asigură că software-ul este întotdeauna actualizat.

Instrucțiunile de lucru precise sunt trimise direct din sistem către lucrătorii de teren, eliminând potențialul de informații false și neînțelegeri. Orice modificări efectuate în teren sunt urmărite și încorporate automat, evitând fluxurile de date redundante.

Cu o interfață de utilizator intuitivă și standarde stricte de securitate, managementul sistemului smart lighting este scalabil pentru a se potrivi nevoilor și oferă vizibilitate și control complet asupra întregului sistem de iluminat. Controlul punctului de lumină individual sau de grup oferă flexibilitate într-o singură platformă, cu opțiunea de a utiliza rețele celulare licențiate și arhitecturi de comunicații cu frecvență radio fără licență.

Informațiile colectate din sistemul de management al activelor Lighting sunt stocate într-o bază de date locală sau în cloud. Administratorii orașului pot folosi aceste date pentru a optimiza și îmbunătăți în continuare operațiunile de iluminat.